Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین ، بسیاری از زنانی که تازه مادر شده اند در کنار تمامی مسئولیت های مربوط به فرزند دغدغه رسیدن به وزن ایده آل را هم دارند. اما چگونه می توانند این کار را انجام بدهند.

مریم خسروانی متخصص تغذیه و رژیم درمانی در اینباره به جام جم آنلاین گفت: نکته ای که باید بسیار به آن توجه کرد این است که یک خانم تازه زایمان کرده نباید برای رسیدن به وزن پیش از بارداری خود را به شدت تحت فشار قرار بدهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این اضافه وزن طی مدت زمانی 9 ماهه حاصل شده است و حالا رهایی از آن به همین اندازه زمان می برد پس هرگز به روش هایی زودهنگام و سریع فکر نکنید چون وجود ندارند و اگر هم ادعایی در اینباره وجود دارد به ضرر سلامتی آنهاست.

خسروانی عنوان کرد: یک اجماع نظر دیگر درباره کاهش وزن بعد از بارداری وجود دارد و آن هم این است که یک خانمی که تازه زایمان کرده نباید برای کم کردن بیش از دو کیلوگرم در ماه تلاش کند. بدن او نباید فشار زیادی را تحمل کند.

این متخصص تغذیه افزود: یک خانم چه از طریق طبیعی زایمان کرده باشد و چه سزارین بالاخره نیاز به ترمیم در بخش هایی از بدن خود دارد. اگر یک فرد بکوشد تا از طریق کم غذا خوردن وزن خود را کم کند این کار باعث می شود تا تاخیر زیادی در ترمیم بدن او به وجود بیاید و این را هم باید مد نظر داشت که بسیاری از مادران حساسیت زیادی بر روی شیردهی کودک خود دارند و رژیم های عجولانه لاغری منجر به اختلال در شیردهی می شود.

وی با تاکید بر اینکه با رژیم غذایی لاغری باید ورزش هم انجام شود اذعان داشت: در این دوران مصرف مکمل های روزانه مولتی ویتامین و موادمعدنی بسیار ضروری است و به هیچ عنوان نباید تحت عنوان رژیم غذایی از لیست وعده های روزانه حذف شوند. روزانه هزار و 600 کالری باید به بدن مادر برسد.

این متخصص رژیم درمانی تاکید کرد: در رژیم غذایی مادرانی که اصرار به کاهش وزن دارند باید انواع مولتی ویتامین، مواد معدنی، لبنیات میوه ها و سبزیجات تازه، غلات پوست نگرفته، نان های سبوس دار در برنامه غذایی آنها گنجانده شود. در طرف دیگر برای کاهش وزن باید مصرف مواد پرچرب و شیرین، انواع فست فود، گوشت های پرچرب، غذاهای مضر و سرخ کرده، شیرینی جات به خصوص آنهایی که حاوی قند صنعتی هستند و ... باید از برنامه غذایی افراد حذف شود.

این متخصص تغذیه بیان داشت: ماهی، تخم مرغ، مرغ، لبنیات، گوشت، نخود فرنگی و آجیل نیز باید در برنامه غذایی گنجانده شوند چرا که ارزش غذایی زیادی دارند. ویتامین سی، آهن، کلسیم، فیبر و نوشیدنی های طبیعی هم صد در صد در برنامه غذایی حضور داشته باشند.

وی در پایان گفت: خانم های تازه زایمان کرده باید بسیار مراقب باشند تا تغذیه آنها به گونه ای نباشد که دچار نفخ شوند. هیچ به اندازه سلامتی ارزش ندارد و صرفا حساسیت بیش از اندازه بر روی بدن و یا نظرات بی منطق دیگران نباید منجر به تصمیم گیری در رابطه با اتخاذ رژیم هایی لاغری که عجولانه و غیرمنطقی هستند و برای سلامتی ضرر دارند شوند. 

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: بارداری لاغری تغذیه برنامه غذایی زایمان کرده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۳۳۴۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا رژیم غذایی ناسالم باعث سرطان می‌شود؟

ایتنا - محققان دانشگاه ملی سنگاپور موفق شدند مکانیسمی را شناسایی کنند که ممکن است توضیح دهد چرا یک رژیم غذایی نامناسب خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهد.
ارتباط بین تغذیه ضعیف و بیماری هایی مانند چاقی، بیماری قلبی و دیابت نوع ۲ از قبل ثابت شده بود، اما آنچه رژیم غذایی را به سرطان مرتبط می کند، تا حد زیادی ناشناخته مانده بود.

در این تحقیق جدید که نتایج آن در مجله Cell منتشر شده، محققان دریافتند که ماده ای به نام متیل گلیوکسال، که از تجزیه گلوکز برای آزادسازی انرژی تولید می شود، می تواند ژن هایی را که از سرطان محافظت می کنند، مهار کند.

آنها می گویند که یک رژیم غذایی نامناسب منجر به تولید سطوح بالاتری از متیل گلیوکسال می شود که این امر احتمال ابتلا به سرطان را افزایش می دهد.

متیل گلیوکسال یک مولکول کوچک واکنش پذیر است که می تواند عملکرد سلولی را مختل کند. این مطالعه نشان می دهد که اگر بیش از حد تولید شود، می تواند به DNA آسیب برساند.

رژیم های غذایی سرشار از مواد غذایی ناسالم فرآوری شده، گوشت قرمز، قندهای اضافه شده و غلات تصفیه شده، ممکن است به دلیل اختلال متابولیسم در بدن منجر به افزایش سطح متیل گلیوکسال شود. این امر خطر ابتلا به چاقی، بیماری های قلبی عروقی، دیابت و سرطان را افزایش می دهد.

از طرف دیگر، یک رژیم غذایی متعادل و سرشار از فیبر و سبزیجات تولید متیل گلیوکسال را کاهش می دهد و به سلامت متابولیسم، میکروبیوم و سلامت کلی بدن کمک می کند.

محققان می گویند رژیم مدیترانه‌ای می‌تواند سطوح متیل گلیوکسال را پایین نگه دارد.

این یافته ها حاکی از آن است که انتخاب‌های غذایی سالم و اجتناب از مصرف بیش از حد مواد غذایی فرآوری‌شده، گوشت قرمز و شکر می تواند از طریق کاهش تولید متیل گلیوکسال، خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهد.

محققان امیدوارند این کشف بتواند به درک بهتر ارتباط بین رژیم غذایی و سرطان کمک کند و زمینه را برای راهکارهای پیشگیرانه جدید در آینده فراهم آورد.

دیگر خبرها

  • وارفارین چیست و چه کاربردی دارد؟ + عوارض، استفاده در دوران بارداری و منع مصرف
  • آخرین جزئیات از مذاکرات قاهره/ منابع صهیونیستی: مذاکرات به نتیجه نرسیده است/ منابع مصری: مذاکرات برای رسیدن به توافق ادامه دارد
  • فعالیت بیش از ۱۷۰ ماما در مراکز بهداشتی استان یزد
  • چه افرادی در معرض کمبود ویتامین B۱۲ قرار دارند؟
  • چگونه کودک باهوش‌تری داشته باشیم؟
  • چرا رژیم غذایی ناسالم باعث سرطان می‌شود؟
  • حماس: برای رسیدن به توافق به قاهره می‌رویم
  • کمبود این ویتامین سبب لاغری می‌شود
  • ۹ راهکار موثر برای کاهش وزن در زنان بالای ۳۰ سال
  • مهم‌ترین علت چاقی در ایران