Web Analytics Made Easy - Statcounter

آیا می‌خواهید در مدت ۱۵ روز لاغر شوید؟، ولی در مورد اثرگذاری برنامه کاهش وزن‌ تان چیزی نمی‌دانید؟ خوب، دکتر نها سانواکا متخصص تغذیه در این زمینه توضیح می‌دهد. به گفته او، فرد می‌تواند به شیوه سالم و در مدت ۱۵ روز حدودا ۲ تا ۳ لاغر شود. به علاوه، این روش، ورزش شنگین و شدید یا روزه گرفتن را شامل نمی‌شود و در نهایت در پایان روز احساس بی حوصلگی نخواهید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تمام کاری که باید انجام دهید این است که غذای سالم بخورید و مرتب ورزش کنید تا در زمان مقرر وزن کم کنید. در ادامه یک راهنما در اختیارتان قرار می‌دهیم تا در از بین بردن اضافه وزن‌تان در مدت ۱۵ روز به شما کمک کنند.

خواص روغن کنجد برای لاغری


کاهش وزن در مدت ۱۵ روز – چطور ممکن است؟


دکتر نها می‌گوید، "یک رژیم غذایی با پروتئین بالا، کربوهیدرات متوسط و چربی پایین مؤثرترین برنامه غذایی کاهش وزن در مدت ۱۵ روز است. حفظ تعادل بین پروتئین‌ها، کربوهیدرات‌ها و چربی برای کاهش وزن به صورت سالم بسیار مهم است. اگر یک رژیم غذایی با پروتئین بالا داشته باشید مطمئنا حداکثر کاهش وزن را در دوره کوتاه ۱۵ روز خواهید داشت و استفاده متوسط از کربوهیدرات برای تأمین سوخت مورد نیاز مغز و عضلات ضروری است. رژیم غذایی کم چرب، نیاز‌های بدن در زمینه اسید‌های چرب را برای فرآیند‌های مختلف سوخت و ساز بدن تأمین می‌کند. "

چطور با خوردن فست فود هم چاق نشویم


یک برنامه غذایی متشکر از یک روز سم زدایی بدن به همراه رژیم غذایی با پروتئین بالا مؤثرترین برنامه غذایی کاهش وزن در مدت ۱۵ روز است. در اینجا یک نمونه برنامه غذایی را در اختیارتان قرار می‌دهیم که می‌توانید به مدت ۱۵ روز از آن پیروی کنید. با این حال، این چرخه غذایی را به مدت ۱۵ روز تکرار کنید تا به نتیجه مطلوب‌تان برسید.
روز ۱: روز سم زدایی از بدن
صبح: اولین چیزی که پس از بیدار شدن میل می‌کنید یک لیوان آب سبزیجات است تا سموم مختلف را از بدن‌تان خارج کند. می‌توانید درباره رژیم غذایی سم زدایی آیورودیک و راهنمای گام به گام پاکسازی بدن مطالعه کنید.

کاهش وزن در خواب با ۶ روش آسان +اینفوگرافی


صبحانه: بهتر است صبحانه‌تان از میوه (ترجیحا هندوانه) یا هر میوه فصلی دیگر به همراه ۳ تا ۴ عدد بادام خیس خورده تشکیل شده باشد. این خوراکی‌ها کربوهیدرات‌ها و پروتئین لازم برای شروع روز را و همچنین پر کردن معده تان تا بعداز ظهر فراهم می‌کنند.


میان وعده صبحگاهی: نوشیدن یک لیوان آب نارگیل در این زمان، یک راه خوب برای افزایش سوخت و ساز بدن و جلوگیری از افت قند خون است.


ناهار: یک کاسه سالاد با یک کاسه سوپ سبزیجات (بدون خامه) می‌تواند یک وعده غذایی سالم را برای کاهش وزن در مدت ۱۵ روز تشکیل دهد.


میان وعده عصر: اگر احساس گرسنگی داشتید یک عدد پاپایا مصرف کنید. این کار نه تنها معده‌تان را پر می‌کند بلکه مقدار کربوهیدرات مورد نیاز بدن‌تان را برای کمک به کاهش وزن در اختیارتان قرار می‌دهد.


غروب: برای رفع میل‌تان به مصرف خوراکی، به جای چای یا قهوه، یک لیوان آب نارگیل مصف کنید. جدا از سالم بودن این نوشیدنی، آب نارگیل می‌تواند گرسنگی‌تان را برطرف کند و به حفظ برنامه کاهش وزن‌تان کمک می‌کند.
شام: این وعده غذایی مانند ناهار است؛ بهتر است یک کاسه سالاد و یک کاسه سوپ سبزیجات مصرف کنید.


روز ۲: رژیم غذایی پروتئین بالا
صبح/ صبحانه: برای شروع روزتان یک لیوان شیر بنوشید. برای صبحانه یک کاسه جوانه حبوبات مصرف کنید که سرشار از پروتئین است. با این حال، اگر گیاهخوار نیستید و دوست دارید تخم مرغ بخورید، یک عدد سفیده تخم مرغ را نیمرو کنید و مصرف کنید.
میان وعده صبحگاهی: برای میان وعده صبحگاهی‌تان، یک عدد میوه زر – نارنجی رنگ مصرف کنید (ترجیحا میوه‌های فصلی) تا کربوهیدرات ساده بدن‌تان تأمین شود.


ناهار: یک کاسه سالاد با ۲ عدد نان چپاتی (برای دیدن طرز تهیه نان چپاتی روی لینک کلیک کنید)، یک کاسه خورشت مرغ کاری و یک کاسه سبزیجات کاری می‌تواند یک ناهار خوشمزه و مغذی باشد که شما را برای ادامه دادن رژیم غذایی‌تان همراهی می‌کند.


میان وعده عصرگاهی: یک کاسه شیر لخته یا یک لیوان آب دوغ را بین ساعت ۳ تا ۴ عصر میل کنید تا حس گرسنگی‌تان را برطرف کند و معده‌تان پر شود.


غروب: به عنوان بخشی از میان وعده‌تان، یک کاسه سوپ مرغ یا تخم مرغ (یا اگر گیاهخوار هستید یک کاسه سوپ جوانه) و یک عدد میوه اندازه متوسط مصرف کنید تا سر حال بمانید و حس گرسنگی‌تان برطرف شود.
شام: توصیه می‌شود یک بشقاب مرغ کبابی یا ماهی گریل شده مصرف کنید. با این حال، برای گیاهخوارها، بهتر است از پنیر کبابی یا جوانه‌ها استفاده شود.

با هوس خوراکی‌ها در هنگام شب چه باید کرد؟

دکتر نها اینگونه توضیح می‌دهد "معمولا افراد شب‌ها هوس شیرینی، خوراکی‌های نشاسته دار و خوراکی‌های شور می‌کنند. در چنین مواردی، یک کاسه میوه تازه یا یک مشت میوه خشک گزینه‌های خوبی برای دستیابی به هدف کاهش وزن هستند. با این حال، هرگز در شب به سراغ بستنی یا چیپس نروید که ممکن است تمام برنامه رژیم غذایی‌تان را از بین ببرد. "


یکی دیگر از راه‌های مقابله با هوس خوراکی در شب این است که حواس‌تان را از خوراکی‌ها پرت کنید. به عنوان مثال می‌توانید به مطالعه کتاب بپردازید و به برنامه غذایی‌تان و کاهش وزن در مدت ۱۵ روز پایبند بمانید.

منبع: فردا

کلیدواژه: کاهش وزن رژیم غذایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۰۶۷۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو عامل چاقی که دور از ذهن هستند

دانشیار گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی ایران، گفت: تحرک کم، دریافت کالری بالا، استرس زیاد و خواب ناکافی در افزایش وزن موثر هستند، بنابراین باید با افزایش فعالیت‌های ورزشی و تکنیک‌های آرام سازی، میزان دریافت مواد غذایی را کنترل کرد.

به گزارش ایرنا، ناهید آریائیان افزود: چاقی زمینه ابتلا به بسیاری از بیماری‌ها را افزایش می‌دهد، در نتیجه با «کاهش دریافت میزان کالری» و «افزایش فعالیت‌های فیزیکی» می‌توان از بروز چاقی و بیماری‌های وابسته به آن پیشگیری کرد.

وی اظهارداشت: در سال‌های اخیر میزان شیوع چاقی افزایش یافته و آمار افراد چاق از سال ۱۹۸۰ در جهان بیش از دو برابر شده است. در ایران تقریبا نیمی از افراد دارای اضافه وزن یا چاق هستند.

آریائیان با اشاره به افزایش کودکان مبتلا به چاقی، اظهار کرد: چاقی، زمینه‌ساز بروز بسیاری از بیماری‌های شایع همچون بیماری‌های قلبی عروقی، پرفشاری و چربی خون، دیابت، انواع سرطان‌ها، برخی بیماری‌های زنان و ناباروری، کبدی (مانند کبد چرب)، کلیوی، مفاصل و اتوایمیون، تنفسی، اختلالات خواب، روحی و روانی و ... است. به علاوه چاقی باعث کاهش قدرت سیستم ایمنی بدن می‌شود و خطر ابتلا به بیماری‌های عفونی را افزایش می‌دهد.

این متخصص تغذیه ادامه داد: مطالعات نشان می‌دهد به ازای هر ۱۰ درصد کاهش وزن، ۲۰ الی ۲۵ درصد خطر مرگ و میر وابسته به چاقی کاهش می‌یابد؛ در واقع چاقی زمینه‌ساز بسیاری از بیماری‌های مزمن به شمار می‌رود و با کاهش حتی ۱۰ درصد از وزن می‌توان به اندازه قابل توجهی از ابتلا به بیماری‌های متابولیک و غیرواگیر پیشگیری کرد.

وی افزود: چاقی، افزایش درصد چربی بدن است و چاقی در کودکی، زمینه بروز بسیاری از بیماری‌های مزمن در دوران بزرگسالی را افزایش می‌دهد.

آریائیان با اشاره به شاخص توده بدنی، خاطرنشان کرد: هر چه BMI (وزن به کیلوگرم تقسیم به مجذور قد به متر) بالاتر رود، میزان مرگ و میر هم بیشتر می‌شود. BMI بالاتر از ۲۵ تا ۲۹.۹ اضافه وزن و بالاتر از ۳۰ به عنوان چاقی تعریف می‌شود.

وی افزود: علت چاقی افزایش دریافت انرژی بیشتر نسبت به مصرف آن است؛ بنابراین برای پیشگیری از اضافه وزن باید میزان دریافت کالری را کنترل کنیم.

به گفته وی، یکی از علل کاهش مصرف انرژی، کاهش فعالیت فیزیکی است و چاقی، خود زمینه ساز کم تحرکی است.

این متخصص تغذیه با تاکید بر افزایش فعالیت فیزیکی، اظهار کرد: برخی افراد از رژیم غذایی نامناسب پیروی کرده و مواد غذایی خاصی را استفاده و یا برخی از گروه‌های غذایی را حذف می‌کنند؛ ولی باید توجه داشت که لازم است همه گروه‌های غذایی به میزان مورد نیاز استفاده شوند و گروه‌های سبزی‌ها (دارای فیبر بالا باشند و مصرف آن‌ها به صورت خام و آب پز به حس سیری کمک می‌کند)، میوه‌ها، غلات سبوس‌دار، لبنیات کم چرب، گروه گوشت‌ها مانند انواع گوشت بدون چربی یا کم چرب، حبوبات و تخم‌مرغ در برنامه روزانه گنجانده شوند.

وی تاکید کرد: همچنین مصرف غذا‌های پرکالری و کم ارزش مانند فست فودها، غذا‌های سرخ کردنی، شیرینی‌ها و چربی‌های اشباع شده کاهش یابد و از روغن‌های مفید مانند روغن زیتون و کلزا در مقدار مورد نیاز استفاده و آب کافی مصرف شود.

به گفته آریائیان، از نشستن‌های طولانی، خوردن غذا هنگام تماشای تلویزیون، خوردن سریع غذا و مصرف غذا‌های شیرین و پرچرب خودداری کنید و به جای آن، تغییر سبک زندگی، پیاده‌روی مستمر، انجام ورزش‌های هوازی (به منظور کاهش چربی) به همراه غیر هوازی (برای افزایش متابولیسم بدن) و استفاده از مواد غذایی در حد نیاز را مورد توجه قرار دهید.

وی افزود: همچنین برای کنترل اشتها در فاصله وعده‌های اصلی می‌توانید از میان وعده‌های مغذی مناسب نظیر میوه‌ها (در حد مورد نیاز)، سبزی‌ها و آجیل بدون نمک (در میزان کم) استفاده کنید. به یاد داشته باشید که هیچ وعده غذایی به خصوص صبحانه نباید حذف شود.

آریائیان تصریح کرد: منافع فیزیولوژیک وزن مناسب بسیار بالا است و وقتی وزن ایده‌آلی داریم علاوه بر حفظ سلامت بدن، حال و روحیه بهتری هم داریم و سیستم ایمنی بدن هم قوی‌تر است، در نتیجه کمتر به بیماری‌های جسمانی و روانی مبتلا می‌شویم.

دیگر خبرها

  • صنایع غذایی پس از پتروشیمی بیشترین گردش مالی را در کشور دارد
  • مقام دوم گردش مالی در کشور برای صنعت غذایی
  • کاهش وزن با این نوشیدنی‌ها
  • دو عامل چاقی که دور از ذهن هستند
  • ترمیم سریع سوختگی با بانداژ ساخته‌شده از سیب، ذرت و سویا!
  • کمبود این ویتامین سبب لاغری می‌شود
  • مهم‌ترین علت چاقی در ایران
  • خواص قهوه + تاثیر بر لاغری و عوارض مصرف بیش از حد
  • خواص تخم کتان و دانه کتان برای لاغری و درمان بیماری ها
  • کاهش وزن با دو قاشق چایخوری از سرکه سیب