Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-05-05@18:32:45 GMT

این رژیم لاغری سرشار از پروتئین است

تاریخ انتشار: ۴ مرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۱۷۵۰۱۰

این رژیم لاغری سرشار از پروتئین است

خبرگزاری میزان- در سال های اخیر افراد بسیاری رو به رژیم های سرشار از پروتئین آورده اند و دلیلش هم تاثیر آن روی افزایش بافت عضلانی، کاهش وزن، سلامت قلب، اشتها، سطح انرژی و بیماری های مزمن است.

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان، در سال های اخیر افراد بسیاری رو به رژیم های سرشار از پروتئین آورده اند و دلیلش هم تاثیر آن روی افزایش بافت عضلانی، کاهش وزن، سلامت قلب، اشتها، سطح انرژی و بیماری های مزمن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این حال بسیاری اصلا مبانی این نوع رژیم را که محدودیت ها، خطرات بالقوه برای سلامت و روش هایی برای بدست آوردن تعادل سالم لبنیات است را درک نکرده اند.

برنامه غذایی سرشار از پروتئین چیست؟

چنین برنامه غذایی بیشتر از منابع خوب پروتئین تشکیل می شود اما مقدار کربوهیدرات و چربی نیز در آن گنجانده شده. تجربه نشان داده رژیم های غذایی سرشار از پروتئین توانسته اند تاثیری مثبت روی سلامت قلب، بهبود هاضمه و تقویت رشد عضلانی داشته باشد.

قبل از اینکه به سراغ یک برنامه غذایی با پروتئین بالا بروید مهم است که ابتدا نقش این درشت مغذی را در بدن بدانید. برای مثال اگر می خواهید وزن کم کنید با افزایش میزان مصرف پروتئین باید مقدار فعالیت بدنی خود را نیز افزایش دهید چون پروتئین اضافی که سوخته نمی شود برای بدن خوب نیست. پروتئین از آمینو اسیدها تشکیل شده است که مصالح واقعی بدنمان هستند و پروتئین ها پیوسته در حال سنتز شدن و شکسته شدن توسط بدنمان هستند.

با رعایت رژیم غذایی سرشار از پروتئین ضرورتا به بدنتان مواد اضافه می دهید تا با آنها کار کند و جایگزین کالری می شود که معمولا از طریق کربوهیدرات دریافت می شده است و بیشتر احتمال تبدیل شدنش به چربی بوده. برای افرادی که می خواهند رشد عضلانی خود را تقویت کنند و به ترمیم و ریکاری عضلات کمک کنند پروتئین یکی از اجزا ضروری برنامه غذایی به حساب می آید چون در همه چیزها دخالت دارد از بافت های هم بند گرفته تا پوست و خون و رگ ها.

بهترین پروتئین برای کاهش وزن

اگر با قصد کاهش وزن می خواهید یک برنامه غذایی سرشار از پروتئین را شروع کنید، برخی از بهترین انتخاب هایتان پروتئین های کامل هستند مانند دانه های سویا، شاهدانه، لوبیا، عدس، کره بادام زمینی و بادام.

دانه سویا: هر فنجانش 68 گرم پروتئین دارد.

کره بادام زمینی: هر فنجانش 65 گرم پروتئین دارد.

بادام: هر فنجانش 20 گرم پروتئین دارد.

عدس: هر فنجان آب پزش 18 گرم پروتئین دارد.

شاهدانه: هر فنجانش 63 گرم پروتئین دارد.

چه کسانی باید رژیم غذایی سرشار از پروتئین بگیرند؟

استفاده از رژیم غذایی سرشار از پروتئین برای افرادی که به میان سالی رسیده اند، کسانی که می خواهند از برنامه غذایی سرشار از کربوهیدرات دوری کنند، آنهایی که می خواهند سریع عضله اضافه کنند و برای کسانی که با کاهش وزن در گذشته مشکل داشتند مفید است.

رژیم غذایی کربوهیدرات: اگر برای مدت زمان زیادی از برنامه غذایی سرشار از کربوهیدرات استفاده می کرده اید احتمال دارد در برخی قسمت های بدنتان درگیر چربی های اضافی باشید. با تغییر برنامه خود به رژیم سرشار از پروتئین می توانید مقدار بافت عضلانی خود را افزایش دهید و خوشبختانه می توانید وابستگی بدن به کربوهیدرات ها و قندهای ساده را نیز کاهش دهید. این کار می تواند سطح انرژی، سیستم ایمنی و سرعت سوخت و سازتان را افزایش دهد.

بالا رفتن سن: با بالا رفتن سنتان چیزهای بیشتری در بدن شروع به شکسته شدن می کنند بنابراین به ترمیم بیشتری نیاز است پس گردش پروتئین بیشتری باید داشت. از آنجا که همیشه مقداری از پروتئین به واسطه ادرار و مدفوع از دست می رود بنابراین با بالا رفتن سن نیاز است که میزان دریافت پروتئین را نیز افزایش دهید از این رو چنین برنامه ای به کارتان خواهد آمد.

افزایش عضلات: بهترین مصالح اولیه برای ساخت بافت عضلانی پروتئین است. وقتی ورزش می کنید بافت عضلانی آسیب می بیند . برای ریکاوری بعد از هر تمرین این آسیب ها باید با پروتئین پر شوند به همین دلیل است که بسیاری از بدنسازها و ورزشکاران از برنامه های غذایی سرشار از پروتئین استفاده می کنند.

مشکل کاهش وزن: اگر از افرادی هستید که در گذشته با افزایش و کاهش وزن مشکل داشته اید ممکن است دلیلش پذیرش بالای کربوهیدرات توسط بدنتان بوده باشد. با تغییر رژیم غذایی خود به نوع پروتئینی با مشکلات وزنی کمتری مواجه خواهید شد و کنترل بیشتری روی سطح انرژی و دریافت کالری در طول روز خواهید داشت.

منبع: سایت دکتر کرمانی

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۱۷۵۰۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هندوانه برای دیابتی‌ها مفید است یا مضر؟

شاخص گلیسمی هندوانه ۱۰۳ و بار گلیسمی ۱۱۳۳ است. بلافاصله پس از مصرف، سطح قند افزایش می‌یابد و همچنین فیبر بسیار کمی دارد؛ بنابراین باید از لیست ترجیحات غذایی دیابتی حذف شود. در واقع از آنجایی که هندوانه دارای شاخص گلیسمی بالا، اما بار گلیسمی پایینی است، مصرف آن باید در مقادیر کم و همراه با غذا‌های حاوی چربی‌های سالم مانند دانه‌های روغنی و پروتئین باشد.

به گزارش اطلاعات آنلاین، هندوانه کم کالری، سرشار از فیبر و آنتی اکسیدان به عنوان ویتامین A و C است، برای سلامت چشم ضروری است و می‌تواند سیستم ایمنی بدن را نیز تقویت کند.

بار گلیسمی هندوانه پایین است، یعنی حتی اگر قند خون شما را به سرعت نسبت به سایر غذا‌ها افزایش دهد، قند خون شما را خیلی بالا نمی‌برد. به همین دلیل، مصرف هندوانه در مقادیر متوسط و به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی سالم برای افراد مبتلا به دیابت بی خطر است.

دیگر خبرها

  • هندوانه برای دیابتی‌ها مفید است یا مضر؟
  • مصرف این خوراکی‌ها برای تقویت استخوان واجب است
  • کاهش وزن با این نوشیدنی‌ها
  • چرا رژیم غذایی ناسالم باعث سرطان می‌شود؟
  • دو عامل چاقی که دور از ذهن هستند
  • برای تقویت استخوان از این ۱۱ خوراکی نگذرید
  • انسان‌های غارنشین گیاهخوار بودند
  • کمبود این ویتامین سبب لاغری می‌شود
  • مهم‌ترین علت چاقی در ایران
  • خواص قهوه + تاثیر بر لاغری و عوارض مصرف بیش از حد